Хората са нашият капитал

  • Ние гледаме на взаимоотношенията между служителите и компанията като на партньорство, базирано на договор за взаимно доверие, съпричастност и ангажираност.
  • Още в процеса на подбор на персонал инвестираме много в тези взаимоотношения, организирайки срещи на кандидатите с техните потенциални бъдещи колеги. Тези първоначални контакти позволяват взаимно опознаване и ни помагат да оценим уменията на кандидатите, тяхната способност за интегриране и потенциала им за развитие.
  • За успешните кандидати инвестицията продължава с включването им в адаптирани програми за обучение, с продължителност няколко седмици, по време на които те се запознават с корпоративната ни култура, организацията на работа, процедурите и практиките в компанията и имат възможност да се срещат и да общуват с бъдещите си колеги.
  • Принципите, които обуславят утвърждаването на един служител в компанията са прогрес – личен и на организацията – и придобиване на нови знания. Олицетворение на тези принципи са интензивните ни тренинг-програми, възможностите за вътрешна мобилност и кариерен ръст. Успешното представяне в работата, мотивацията и лоялността се оценяват чрез атрактивна и персонализирана политика на възнагражденията.
  • Според корпоративната етика на Сервие, никой в компанията не е маловажен: ние се грижим на всеки един от служителите ни да бъде осигурена среда, която максимално да благоприятства изявата на индивидуалния му потенциал.

Вярваме, че компания, която се стреми да развива максимално индивидуалния потенциал на хората си, е компания, която може да се грижи за себе си. В една такава интерактивна динамика служителите гледат на фирмения напредък като отражение и плод на техните лични постижения.

Защо да работите в Сервие?

  • Защото ние вярваме, че успешна е тази компания, която инвестира в развитието на индивидуалния потенциал на хората си
  • Защото ние се отнасяме със специално внимание към интегрирането и професионалния напредък на служителите си
  • Защото работната атмосфера при нас е приятелска и предразполагаща всеки служител да чувства своята роля като всеобщо призната и безценна

Историите на нашите служители

Сервие присъства на фармацевтичния пазар в България от 1993г. и в момента 100 човека работят в услуга на българските пациенти. Ние сме един задружен екип от изключително добре подготвени, знаещи и можещи професионалисти, с различен опит, придобит в България и чужбина. Нашата стратегия е да подберем най-добрите, да открием потенциала им, да развиваме уменията им и да направим всичко възможно, за да ги задържим в компанията. Имаме изключителен опит и традиции в обучението и кариерното развитие на служителите във всички сфери на дейност на компанията: в областта на продажбите, маркетинга, обучението, клиничните проучвания, медицинските връзки и регулацията, човешките ресурси.

Много от служителите на Сервие в България започват работа при нас непосредствено след завършване на висшето си образование. Други се присъединяват към екипа ни след като вече са натрупали опит във фармацевтичната индустрия. В лицето на Сервие всички те откриват „своята компания”. Работят резултатно, с ангажираност и ентусиазъм, споделяйки общи ценности. Много от тях успяват да реализират своите мечти и амбиции.

Ето какво споделят те:​

Аделина Милошова ​

Антония Тенева ​

Деляна Нашева​

Кети Инджова ​

Мария Младенова

Таня Петкова

Искате да се присъедините към нас и да бъдете част от успеха на Сервие в България? Mоля, попълнете формуляра по-долу:

    КАРИЕРИ

    Моля, не попълвайте обидно или неприемливо съдържание! Не споделяйте чувствителни данни, които касаят Вашата раса или етнически произход, сексуална ориентация, медицинско или съдебно досие, политически, религиозни или философски предпочитания, членство в синдикати!

    *задължителни полета